dijous, 18 d’octubre del 2012

Presentació curs 2012 / 2013


El passat dimecres dia 10 d'octubre es va inagurar oficialment el curs 2012/13 a l'INS Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

La presentació va constar d'una primera reunió del pares i mares dels alumnes amb els respectius tutors. Posteriorment l'acte més oficiós va ser presidit pel Inspector d'Ensenyaments Jesús Gonzalez, la Regidora d'educació   , la presidenta del AMPA MªCarme Clofent i tots els membres de l'equip directiu que van donar per inagurat el curs 2012/13.
Finalment tots els assistents més de 300 persones varen poder gaudir d'un aperitiu amb copa de cava, preparat i servit pels alumnes/as del centre.
Cal destacar que aquest any l'INS Escola d'Hoteleria ha augmentat substancialment la seva matricula amb vora cent alumnes.

enllaç revista Cambrils Diari Digital

 Paraules del Director:

"Agraeixo la confiança que han depositat en l’Escola en el moment decisiu de triar un futur pel seus fills i filles, aquí ens han depositat uns diamants en brut, els seus fills. Tots tenen un gran potencial  i acabaran sent tallats  per poder brillar per si mateixos, com es mereix el millor diamant  però segur que no tots estaran muntats en el millor anell, ara sí, segur que tots  i cadascun d’ells   trobarà el seu lloc  per poder lluir  amb orgull el seu exponent formatiu, i per a que tot això succeeixi aquí està l’escola  i la seva comunitat educativa."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada