diumenge, 11 de novembre de 2012

Demostració de pastisseria


El reconegut mestre artesà Claudi Uñó ofereix una demostració de pastisseria a l'Escola d'Hoteleria.
Reconegut millor mestre pastisser a l’any 1993– i ambaixador de la marca de xocolata belga, Callebaut. 
Durant gairebé quatre hores de demostració pràctica, Claudi Uñó va treballar amb els diferents productes d’aquesta marca com xocolates, pralinés i tot tipus de decoracions per a dolços. Va elaborar dos pastissos nadalencs, un de taronja, xocolata i torró i un altre de gianduja, cafè i vainilla, dos torrons un de praliné i fruita de la passió i un altre de massapà amb trufa i també va preparar dos bombons diferents: un bombó trufat de mango i safrà, un bombó de gianduja, gerds i mandarina i un altre de caramel, praliné i taronja. La demostració va anar adreçada a alumnes de pastisseria i cuina del mateix centre, així com a d’altres clients del distribuïdor d’aquesta marca belga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada