dilluns, 10 de març del 2014

Concurs de la mar als fogons

Sergi Gatell i Ariadna Montero guanyen el concurs “De la mar als fogons” de les Jornades de la Galera de Cambrils 


Sergi Gatell González de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils ha estat el guanyador del IX Concurs “De la Mar als Fogons” per joves cuiners organitzat en el marc de les desenes Jornades de la Galera. Gatell ha presentat una teula de calçot farcit de galera en tempura. La segona classificada ha estat Ariadna Montero Blanco, de l’institut Bisbe Sivilla de Calella, que ha cuinat una coca de recapte de galera amb sopa de romesco i oli d’alga nori.  El concurs i el lliurament de guardons ha tingut lloc aquest matí a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
Segon guanyador Jornades Galera
El passat 19 de febrer un grup d’experts va seleccionar els 8 semifinalistes d’entre totes les receptes amb galera rebudes. Avui els participants escollits han elaborat les seves propostes gastronòmiques i les han exposat davant d’un jurat composat per experts del gremi així com persones representatives de la societat cambrilenca. Els concursants han treballat amb una cistella d’ingredients bàsica que s’ha proporcionat des de l’organització, a la que ells podien afegir fins a 6 ingredients més.
La primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Carme Cros, ha fet entrega dels premis als dos guanyadors i ha format part del jurat, que estava integrat per representants de la Confradia de Pescadors, la Unió de Botiguers, I representats de diferents sectors econòmics cambrilencs.
El concurs està adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya i joves d’entre 16 i 26 anys que hagin treballat en restaurants de Cambrils. Els vuit semifinalistes provenien de diferents centres d’ensenyament de Barcelona, Lleida, Calella, Manresa, Benicarló i Cambrils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada